EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΔραστηριότηταΞενάγησηΔραστηριότητα // Ξενάγηση

Αιολία

Το τουριστικό σκάφος που εκτελεί ημερήσιες εκδρομές στο νησί, αλλά και μακρύτερα. Η βασική εκδρομή, με κόστος 12 Ευρώ το άτομο, είναι ο γύρος του νησιού με δύο στάσεις για μπάνιο, στον όρμο του Γερολιμνιώνα και στο νησάκι Φιδούσα. Πολύ όμορφη διαδρομή γιατί θα δείτε όλο το νησί και τις υπέροχες παραλίες του (περισσότερες από είκοσι) με την δαντελοειδή ακτογραμμή του. Μία δεύτερη εκδρομή που γίνεται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα είναι η επίσκεψη στην Κέρο με μπάνιο στην πολύ όμορφη παραλία Μούριαμα, και από εκεί στο κάτω Κουφονήσι στην Παναγιά (κόστος 35 ευρώ/άτομο). Εκτελούνται επίσης διαδρομές προς Ηρακλειά και Πάνω Κουφονήσι. Πιστεύουμε ότι αξίζει, εφόσον μπορείτε, να κάνετε κάποιες ή κάποια από αυτές.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 770

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 9
Διεύθυνση :  Λιμάνι Μερσίνι, Σχοινούσα, 84300,
TEL: 6979618233,
E-MAIL: aeolia.boat@gmail.com
Κατάλληλο για : ΖευγάριαΖευγάρια
ΟικογένειεςΟικογένειες
ΝέοιΝέοι
ΠλήθοςΠλήθος
Μικρά παιδιάΜικρά παιδιά
ΜωράΜωρά
Κατηγορία Κόστους : ΦθηνόΦθηνό
Κόστος από : 12 Ευρώ

 Λιγότερα
 Περισσότερα

Παρόμοια: Δραστηριότητες

Γήπεδο Μπάσκετ
Στάδιο / Αθλητικό Κέντρο
Γήπεδο μπάσκετ
(Στάδιο / Αθλητικό Κέντρο )
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΑΞΟΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ
.   ..

Το τουριστικό σκάφος που εκτελεί ημερήσιες εκδρομές στο νησί, αλλά και μακρύτερα. Η βασική εκδρομή, με κόστος 12 Ευρώ το άτομο, είναι ο γύρος του νησιού με δύο στάσεις για μπάνιο, στον όρμο του Γερολιμνιώνα και στο νησάκι Φιδούσα.

Πολύ όμορφη διαδρομή γιατί θα δείτε όλο το νησί και τις υπέροχες παραλίες του (περισσότερες από είκοσι) με την δαντελοειδή ακτογραμμή του. Μία δεύτερη εκδρομή που γίνεται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα είναι η επίσκεψη στην Κέρο με μπάνιο στην πολύ όμορφη παραλία Μούριαμα, και από εκεί στο Κάτω Κουφονήσι στην Παναγιά (κόστος 35 ευρώ/άτομο). Εκτελούνται επίσης διαδρομές προς Ηρακλειά και Πάνω Κουφονήσι. Πιστεύουμε ότι αξίζει, εφόσον μπορείτε, να κάνετε κάποιες ή κάποια από αυτές.


ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ










Το Ταξίδι μου
0.3454 20.14MB