EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΔιαμονήΕνοικιαζόμενα ΔωμάτιαΔιαμονή // Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Anatoli Studio

Το συγκρότημα Anatoli Studios στην περιοχή του Αλμυρού στην Σχοινούσα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές διαμονής στο όμορφο αυτό νησί. Ο κύριος Νίκος Τσολάκος με την γυναίκα του, εδώ και πολλά χρόνια, έχουν δημιουργήσει με πολύ μεράκι ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα (Studios, Εστιατόριο, Cafe και Μπάρ) που προσφέρει όλα όσα θα ζητήσετε για να περάσετε με ποιότητα και απλότητα τις διακοπές σας. Με υπέροχη θέα προς τον όρμο του Μπαζαίου και μόλις 100 μέτρα από τις γλυκύτατες ήσυχες αμμουδιές του, τα δωμάτια του συγκροτήματος είναι ανεξάρτητα με τον δικό τους προαύλιο χώρο. Το συγκρότημα διαθέτει άνετο πάρκινγκ, γυμναστήριο, παιδική χαρά και πισίνα με θέα την θάλασσα για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 775

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 24
Διεύθυνση :  Σχοινούσα, Αλμυρός, -, 84300,
TEL: 6932371036 ,
TEL2: 6978815447,
E-MAIL: info@anatolistudio.gr ,
E-MAIL2: anatolistudio@gmail.com
Περιβάλλον Χώρος : Θέα θάλασσαΘέα θάλασσα
Θέα ΠράσινοΘέα Πράσινο
ΕξοχήΕξοχή
Κατάλληλο για : ΖευγάριαΖευγάρια
ΟικογένειεςΟικογένειες
ΝέοιΝέοι
Μικρά παιδιάΜικρά παιδιά
ΜωράΜωρά
Παροχές : ΠισίναΠισίνα
ΚλιματισμόςΚλιματισμός
ΤηλεόρασηΤηλεόραση
ΠαιδότοποςΠαιδότοπος
ΕπιπλωμένοΕπιπλωμένο
Στεγνωτήρας ΜαλλιώνΣτεγνωτήρας Μαλλιών
Μικρό ΨυγείοΜικρό Ψυγείο

 Λιγότερα
 Περισσότερα

Παρόμοια: Διαμονή

.   ..

Το συγκρότημα Ανατολή βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού απέναντι απο το αρχαιολογικό νησί Κέρος. Μια ονειρική τοποθεσία στην θέση Αλμυρός 100μ μόλις απο την θάλασσα με πρόσβαση σε 3παραλίες: Αλμυρός (ιδανική και για παιδιά), Μπαζαίος και Λιόλιος καθώς και μοναχικούς κόλπους... Ιδανικός τόπος για λάτρεις του ψαρέματος με καλάμι ή ψαροντούφεκο. Μοναδική θέα απο τα δωμάτιά που μπορείτε να απολαύσετε το πρωί μια φανταστική ανατολή και το βράδυ να χαρείτε το όμορφο φεγγάρι καθώς ξεπροβάλει μέσα απο την μαγευτική θάλασσα μπρος στα μάτια σας.

Το συγκρότημα Aνατολή διαθέτει δίκλινα/τρίκλινα/τετράκλινα δωμάτια κατάλληλο για οικογένειες και παιδιά. Ανέσεις / Παροχές δωματίων:

  • ΤV
  • Ψυγείο
  • Κλιματισμό
  • Σεσουάρ
  • Καθημερινή καθαριότητα δωματίων
  • Κουνουποδιώκτη
  • Ανεμιστήρα οροφής
  • Bεράντα με κήπο και θεα το απέραντο γαλάζιο
  • Ατομικό Μπάνιο
  • Εστία Μαγειρέματος
  • Ταχυβραστήρα
  • Χρηματοκιβώτιο σε κάθε δωμάτιο
  • Δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι

Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, στην καφετέρια του συγκροτήματος, καθώς και ελληνικά παραδοσιακά φαγητά φτιαγμένα με μεράκι στο εστιατόριο "Κερος". Ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το φεγγάρι με το ποτό σας, στο μπαρ μας το "Πειρατικό", που λειτουργεί όλες τις ώρες και μέρες της εβδομάδας, υπό τους ήχους πάντα διακριτικής μουσικής. Επίσης, το συγκρότημα διαθέτει Roof Garden, άνετο πάρκινγκ, γυμναστήριο, παιδική χαρά και πισίνα για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Πέραν των βασικών χρεώσεων, η ΑΝΑΤΟΛΗ προσφέρει έκπτωση στους πελάτες που μένουν στα δωμάτια -10% στο κάθε γεύμα (πρωινό- μεσημεριανό - βραδινό).

Και ειδικές τιμές (-20% των ισχύοντων κάθε περιόδου) για μακροπρόθεσμη παραμονή, για τουλάχιστον 4 εβδομάδες ή/και περισσότερο.

Η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών σε συνδυασμό με το φιλικό και διακριτικό μας περιβάλλον θα σας προσφέρουν μια ευχάριστη διαμονή που σύντομα θα σας ξαναφέρουν κόντα μας.!


ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ










Το Ταξίδι μου
0.3919 20.31MB