EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΔιαμονήΕνοικιαζόμενα ΔωμάτιαΔιαμονή // Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Voula's Rooms

Σε απόσταση μόλις 50 μέτρα από την κεντρική παραλία της Δονούσας,βρίσκονται τα παραδοσιακά δωμάτια της Βούλας.Τα δωμάτια προσφέρουν μοναδική θέα στο Αιγαίο, η οποία σε συνδιασμό με τις μαγευτικές παραλίες και τον παραδοσιακό χαρακτήρα του νησιού, θα σας παρασύρουν σε έναν διαφορετικό κόσμο!
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 575

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 15
Διεύθυνση :  Δονούσα, Δονούσα, Δονούσα, 84300,
TEL: +302285051580,
TEL2: +306973375443,
E-MAIL: info@voulasrooms.gr
Περιβάλλον Χώρος : Θέα θάλασσαΘέα θάλασσα
Θάλασσα/Νερό : Νησί
Χειμώνα από : 25 Ευρώ
Καλοκαίρι από : 40 Ευρώ
Κατάλληλο για : ΖευγάριαΖευγάρια
ΟικογένειεςΟικογένειες
ΝέοιΝέοι
Κατηγορία Κόστους : ΚανονικόΚανονικό
Παροχές : ΚλιματισμόςΚλιματισμός
ΤηλεόρασηΤηλεόραση
ΚουζίναΚουζίνα
Μικρό ΨυγείοΜικρό Ψυγείο

 Λιγότερα
 Περισσότερα

Παρόμοια: Διαμονή

Μικρές Κυκλάδες - Δονούσα
Κοινότητα
Δονούσα (132)
(Κοινότητα)
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΑΞΟΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΔΟΝΟΥΣΑ
.   ..

Voulas Rooms

Σε απόσταση μόλις 50 μέτρα από την κεντρική παραλία της Δονούσας, βρίσκονται τα παραδοσιακά δωμάτια της Βούλας. Αν θέλετε ήρεμες και ξένοιαστες διακοπές σ’ ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, τα Voulas Rooms είναι η ιδανική πρόταση. Τα δωμάτια προσφέρουν μοναδική θέα στο Αιγαίο, η οποία σε συνδυασμό με τις μαγευτικές παραλίες και τον παραδοσιακό χαρακτήρα του νησιού, θα σας παρασύρουν σε έναν διαφορετικό κόσμο.Εκεί που ο χρόνος κυλάει πιο ευχάριστα και ανέμελα κάνοντας τη Δονούσα μοναδικό προορισμό διακοπών. Η πολυετής εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και οι προσιτές τιμές, καθιστούν τους ανθρώπους της επιχείρησης ικανούς να εξυπηρετήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!

Χτισμένα σε ήσυχη τοποθεσία, τα δωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση στην κεντρική παραλία του νησιού και απέχουν μόλις 300 μέτρα από το λιμάνι και από το κέντρο του χωριού, αλλά και μόλις 5 λεπτά από την παραλία Κέδρος στην οποία βρίσκεται το φημισμένο ναυάγιο.Ιδανική επιλογή για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο.Από την βεράντα των δωματίων μπορείτε να ατενίζετε την Νάξο,το Κουφονήσι, τις Μάκαρες και την Κέρο όπως επίσης και τον παραδοσιακό οικισμό του νησιού. Διατίθενται δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στα οποία μπορούν να προστεθούν επιπλέον κλίνες.Τα δωμάτια έχουν βεράντα, δικό τους μπάνιο, ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο, τηλεόραση, ψυγείο, μικρή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, ατομική καφετιέρα και πιστολάκι μαλλιών.


ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ










Το Ταξίδι μου
0.3689 20.32MB