EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΔραστηριότηταΞενάγησηΔραστηριότητα // Ξενάγηση

Άνεμος

Από το λιμάνι του Αγίου Γεωργίου γίνονται καθημερινά ημερήσιες εκδρομές προς τις ομορφότερες παραλίες της Ηρακλειάς, αυτές της Αλιμνιάς και του Καρβουνόλακκου με το τουριστικό εκδρομικό σκάφος Anemos. Στην πορεία της λιγότερο από μία ώρα διαδρομής θα θαυμάσουμε τις θαλάσσιες σπηλιές στην Αγριομέλισσα, τα απόκρημνα κατακόρυφα βράχια του Μέριχα (με ύψος μεγαλύτερο των 100μ.) και τις Φωκοσπηλιές. Στην Αλιμνιά και εφόσον ο καιρός το επιτρέπει θα σταθούμε πάνω από το βυθισμένο Γερμανικό υδροπλάνο το οποίο ξεχωρίζει ακόμη και πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Και στις δύο παραλίες έχουν φτιαχθεί αυτοσχέδιοι μώλοι για την εύκολη αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών. Με καλό καιρό το σκάφος επιστρέφει στο λιμάνι ολοκληρώνοντας τον γύρο του νησιού, διαφορετικά επιστρέφει ακολουθώντας την ίδια διαδρομή. Κόστος 15 Ευρώ ανά άτομο. Εισιτήρια θα προμηθευτείτε από την προηγουμένη, στο Super Market του Αγίου Γεωργίου. Γίνονται επίσης ημερήσιες εκδρομές προς Σχοινούσα και Κουφονήσια.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 770

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 0
Διεύθυνση :  Αγιος Γεώργιος, Ηρακλειά, Λιμάνι, 84300,
TEL: 6977310427,
TEL2: 6972296405
Κατάλληλο για : ΖευγάριαΖευγάρια
ΟικογένειεςΟικογένειες
ΝέοιΝέοι
Μικρά παιδιάΜικρά παιδιά
Κατηγορία Κόστους : ΚανονικόΚανονικό
Κόστος από : 15 Ευρώ

 Λιγότερα
 Περισσότερα

Παρόμοια: Δραστηριότητες

Μικρές Κυκλάδες - Σχοινούσα - Παραλία Φυκιό
Κοινότητα
Ηρακλειά (137)
(Κοινότητα)
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΑΞΟΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΑ
Παιδική χαρά
Αλλη Δραστηριότητα
Παιδική Χαρά
(Αλλη Δραστηριότητα)
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΑΞΟΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΑ
.   ..

Από το λιμάνι του Αγίου Γεωργίου γίνονται καθημερινά ημερήσιες εκδρομές προς τις ομορφότερες παραλίες της Ηρακλειάς, αυτές της Αλιμνιάς και του Καρβουνόλακκου με το τουριστικό εκδρομικό σκάφος Anemos.

Στην πορεία της λιγότερο από μία ώρα διαδρομής θα θαυμάσουμε τις θαλάσσιες σπηλιές στην Αγριομέλισσα, τα απόκρημνα κατακόρυφα βράχια του Μέριχα (με ύψος μεγαλύτερο των 100μ.) και τις Φωκοσπηλιές. Στην Αλιμνιά και εφόσον ο καιρός το επιτρέπει θα σταθούμε πάνω από το βυθισμένο Γερμανικό υδροπλάνο το οποίο ξεχωρίζει ακόμη και πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Και στις δύο παραλίες έχουν φτιαχθεί αυτοσχέδιοι μώλοι για την εύκολη αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών.

Με καλό καιρό το σκάφος επιστρέφει στο λιμάνι ολοκληρώνοντας τον γύρο του νησιού, διαφορετικά επιστρέφει ακολουθώντας την ίδια διαδρομή. Κόστος 15 Ευρώ ανά άτομο. Εισιτήρια θα προμηθευτείτε από την προηγουμένη, στο Super Market του Αγίου Γεωργίου. Γίνονται επίσης ημερήσιες εκδρομές προς Σχοινούσα και Κουφονήσια.


ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ










Το Ταξίδι μου
0.3373 20.14MB