EG Mobile

Info


Αποποίηση Ευθύνης

Το σύνολο των πληροφοριών, των στοιχείων και εν γένει του περιεχομένου που αναρτάται στον διαδικτυακό τόπο www.exploring-greece.gr αποτελούν κυριότητα και πνευματική ιδιοκτησία της TWIN NET Πληροφοριακά Συστήματα Μον. ΕΠΕ ή των αντίστοιχων πηγών οι οποίες αναφέρονται στον ιστότοπο. Η TWIN NET συγκεντρώνει τις πληροφορίες και τα στοιχεία που αναρτά και γνωστοποιεί μέσω του Website, στην συντριπτική τους πλειοψηφία με επιτόπια συλλογή και παρατήρηση. Εν τούτοις δεν μπορεί να εγγυηθεί 100% την αλήθεια, την ποιότητα ή την ακρίβεια των πληροφοριών αυτών αν και καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια ώστε να εξασφαλίζει τις παραπάνω απαιτήσεις.

Η TWIN NET δεν εγγυάται την ορθότητα, ακρίβεια και σαφήνεια των τιμών/διαθεσιμότητας/χαρακτηριστικών των αγαθών που προσφέρονται μέσω του παρόντος ιστοτόπου και αφορούν χρήση υπηρεσιών (όπως π.χ. διαμονής, εστιάσης, ενοικίασης μέσων κ.λ.π.), δεδομένου ότι οι πληροφορίες αυτές της παρέχονται προς δημοσίευση από τρίτα μέρη, και η επιβεβαίωσή ή/και ο έλεγχος αυτών από την TWIN NET ως προς τα ανωτέρω δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι εφικτός (αν και καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια ώστε να εξασφαλίζει τις παραπάνω απαιτήσεις). Για το λόγο αυτό η TWIN NET ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά, διατηρεί δε το δικαίωμα να προβεί αζημίως σε διορθώσεις, επικαιροποιήσεις ή/ και όποιες άλλες μεταβολές στις εν λόγω πληροφορίες.

Η TWIN NET δεν εγγυάται ούτε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την επάρκεια, καταλληλότητα, την διαθεσιμότητα των αγαθών που παρέχουν οι Τρίτοι Πάροχοι καθώς και για τυχόν πράξεις ή παραλείψεις αυτών στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την TWIN NET ή/ και της εκπλήρωσης της παροχής προς τους χρήστες που είναι δυνατόν να προκαλέσουν αξιώσεις αποζημίωσης για οποιοδήποτε λόγο. Σε κάθε περίπτωση η TWIN NET ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των χρηστών ή και οποιουδήποτε τρίτου για άμεση ή έμμεση ζημία, διαφυγόντα κέρδη, απώλεια εσόδου ή κέρδους, απώλεια ευκαιρίας, απώλεια ή καταστροφή δεδομένων και εν γένει για οποιουδήποτε είδους θετική ή αποθετική ζημία η οποία οφείλεται ή αφορά στην πρόσβαση ή/ και χρήση του www.exploring-greece.gr και τα αγαθά που αποκτήθηκαν μέσω αυτού.


Αρχή









1.1235 14.76MB