EG Mobile

Info


Περιεχόμενο Exploring-Greece

Οποιος χρήστης του EG επιθυμεί μπορεί να μας επικοινωνεί στοιχεία περιεχομένου (κείμενα ή/και φωτογραφίες) για τις περιοχές που καλύπτει το EG (και αυτή την στιγμή είναι ο Νομός Αρκαδίας, ο Αργοσαρωνικός, οι περιοχές των Καλαβρύτων και της Τροιζηνίας, ο Νομός Φωκίδας, το Ναύπλιο και το Τολό στην Αργολίδα, η Ελαφόνησος Λακωνίας, η Λακωνική Μάνη, η Ισθμία Κορινθίας, η Κρυόβρυση και ο Αστράς Ηλείας, η Σιντική και η Ηράκλεια Σερρών, η Σιθωνία Χαλκιδικής και τμήμα των Κυκλάδων - Σέριφος, Σίκινος, Σύρος, Φολέγανδρος και το σύμπλεγμα των Μικρών Κυκλάδων).

Τα στοιχεία μπορεί να αφορούν νέο περιεχόμενο, διορθώσεις ή προσθήκες σε υπάρχον περιεχόμενο, προτάσεις, ξεναγήσεις, οδηγούς, εμπειρίες.

Η επικοινωνία θα γίνεται στην διεύθυνση info@exploring-greece.gr.

Επιπλέον στο παράθυρο εμφάνισης ενός Τουριστικού Αντικειμένου υπάρχει επιλογή η οποία ανοίγει μία οθόνη στην οποία ο χρήστης που επιθυμεί μπορεί να καταχωρίσει πληροφορίες σχετικές με το συγκεκριμένο Αντικείμενο.

Να σημειώσουμε εδώ, πως ό,τι περιεχόμενο καταγράφεται από τους χρήστες, πριν αναρτηθεί επίσημα, θα περνά από τον έλεγχο της συντακτικής ομάδας του EG και όταν αναρτηθεί, θα αναγράφεται πάντα ο συντάκτης του.


Αρχή









0.6243 14.76MB