EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΕστίασηΕστιατόριοΕστίαση // Εστιατόριο

Ψαροταβέρνα της Καλής

Στο κέντρο του Λιβαδιού και δίπλα στο κύμα, το εστιατόριο της Καλής είναι η εγγύηση για φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και πεντανόστιμα πιάτα. Είτε κάτσετε δίπλα στη θάλασσα είτε στη δροσερή αυλή, θα απολαύσετε τα δημιουργικά πιάτα και τη φιλική εξυπηρέτηση.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 775

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 9
Περιβάλλον Χώρος : Θέα θάλασσαΘέα θάλασσα
ΑστικόΑστικό
Διεύθυνση :  Σέριφος, Λιβάδι, 84005,
TEL: +302281052301,
TEL2: +306942467987,
E-MAIL: seafood.kali@gmail.com
Κατάλληλο για : ΖευγάριαΖευγάρια
ΟικογένειεςΟικογένειες
ΝέοιΝέοι
Μικρά παιδιάΜικρά παιδιά
Πρόσβαση : ΔρόμοςΔρόμος
Κατηγορία Κόστους : ΚανονικόΚανονικό
Λειτουργεί :   Δευ-Κυρ.

Στυλ : ΤαβέρναΤαβέρνα
Κουζίνα : ΨάριΨάρι

 Λιγότερα
 Περισσότερα
.   ..

Ψαροταβέρνα της Καλής

Στο κέντρο του Λιβαδιού και δίπλα στο κύμα, το εστιατόριο της Καλής είναι η εγγύηση για φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και πεντανόστιμα πιάτα. Είτε κάτσετε στα τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα είτε στη δροσερή αυλή, θα απολαύσετε τα δημιουργικά πιάτα και τη φιλική εξυπηρέτηση. Η λευκή κομψότητα συναντάει τις διακοσμητικές θαλασσινές λεπτομέρειες όπως και τα ανθισμένα λουλούδια και το παλιό πηγάδι στην αυλή. Από το τραπέζι σας θα έχετε θέα στο λιμάνι και τη μαρίνα με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη.

Το μενού στην «Ψαροταβέρνα της Καλής» περιλαμβάνει αρκετά επιλεγμένα πιάτα, στα οποία κυριαρχεί το ψάρι και τα θαλασσινά. Η ταβέρνα συνεργάζεται αποκλειστικά με ντόπιο καΐκι, το οποίο κάθε πρωί παραδίδει την ψαριά της ημέρας και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο σεφ Κωνσταντίνος Παπαχριστοδούλου. Ο πελάτης μπορεί να δει τα ψάρια και να διαλέξει πριν το ζύγισμα και την παραγγελία. Οι επιλογές αλλάζουν ανάλογα με την εποχή και την ψαριά αλλά συνήθως περιλαμβάνουν φαγκρί, σαργό, μπαρμπούνια, σφυρίδα, συναγρίδα και άλλα ψάρια. Αντί για ψάρι μπορείτε να διαλέξετε κάποιο από τα πιάτα με θαλασσινά, όπως το συμιακό γαριδάκι, τα αχνιστά μύδια, το ψητό καλαμάρι ή την παέλια θαλασσινών.

Εξαιρετικά είναι τα σπέσιαλ πιάτα της Καλής: δημιουργικές συνταγές εκτελεσμένες με μαεστρία και μόνο με αγνά υλικά. Ξεχωρίζει το λαβράκι με μαρμελάδα παντζάρι και χόρτα εποχής, το σωτέ μπαρμπούνι με ρεβύθια Γρεβενών και το χιώτικο ψαρονέφρι με σάλτσα σέλινου και πουρέ πατάτας με βασιλικό και μαστίχα Χίου. Πεντανόστιμη είναι και η αστακομακαρονάδα για 2 άτομα που έρχεται σε τηγάνι, σε μεγάλη μερίδα και προσιτή τιμή.

Μη χάσετε επίσης τις σαλάτες και τα ορεκτικά που ετοιμάζει η κουζίνα της ψαροταβέρνας. Όλα τα ορεκτικά είναι χειροποίητα και μάλιστα με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι, όπως τα γαριδοπρασοπιτάκια με σάλτσα από βύσσινο και πετιμέζι. Δοκιμάστε και τους λουκουμάδες τυριού με μέλι και σουσάμι, την πράσινη σαλάτα με καραμελωμένο σύκο, μανούρι και σάλτσα κόκκινου κρασιού και τη σαλάτα με καρύδια, κατίκι Δομοκού και σάλτσα βασιλικού.

Η καλά ενημερωμένη λίστα κρασιού εγγυάται ότι θα βρείτε ένα υπέροχο κρασί για να συνοδεύσετε το φαγητό σας.

Η «Ψαροταβέρνα της Καλής» είναι ανοιχτά κάθε μέρα, όλη μέρα.


ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ










Το Ταξίδι μου
0.5415 20.97MB