EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΔιαμονήΠαραδοσιακός ΞενώναςΔιαμονή // Παραδοσιακός Ξενώνας

Αμανίτες

Στα θεμέλια του πατρικού σπιτιού της οικογένειας, στον παραδοσιακό οικισμό της Δημητσάνας, κτίστηκε με πολύ μεράκι ο ξενώνας «Αμανίτες» με πίστη και αγάπη στην παράδοση, με σεβασμό στις αξίες του τοπικού μας πολιτισμού.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 780

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 965
Διεύθυνση :  Δημητσάνα, Δημητσάνα, 22007,
TEL: +302795031090,
TEL2: +30 6974794788,
E-MAIL: info@amanites.gr
Περιβάλλον Χώρος : Θέα ΒουνόΘέα Βουνό
Θέα ΠράσινοΘέα Πράσινο
Χειμώνα από : 80 Ευρώ
Καλοκαίρι από : 60 Ευρώ
Κατάλληλο για : ΖευγάριαΖευγάρια
ΟικογένειεςΟικογένειες
ΝέοιΝέοι
Κατηγορία Κόστους : ΚανονικόΚανονικό
Παροχές : Θέσεις στάθμευσηςΘέσεις στάθμευσης
ΤηλεόρασηΤηλεόραση
Wi-FiWi-Fi
ΊντερνετΊντερνετ
Στεγνωτήρας ΜαλλιώνΣτεγνωτήρας Μαλλιών
ΠολυκουζινάκιΠολυκουζινάκι
Επιτραπέζια ΠαιχνίδιαΕπιτραπέζια Παιχνίδια
ΒιβλιοθήκηΒιβλιοθήκη
ΤαινιοθήκηΤαινιοθήκη
Υπηρεσίες γραμματείας (e-mail, fax, scanner, printer)Υπηρεσίες γραμματείας (e-mail, fax, scanner, printer)

 Λιγότερα
 Περισσότερα
.   ..

Παραδοσιακός Ξενώνας Αμανίτες

Στα θεμέλια του πατρικού σπιτιού της οικογένειας, στον παραδοσιακό οικισμό της Δημητσάνας, κτίστηκε με πολύ μεράκι ο ξενώνας «Αμανίτες» με πίστη και αγάπη στην παράδοση, με σεβασμό στις αξίες του τοπικού μας πολιτισμού.

7 δίκλινα δωμάτια που συνδυάζουν παραδοσιακά, αλλά και πιο εκλεπτυσμένα στοιχεία. Ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου σας, θα σας υποδεχτούν όλες οι σύγχρονες ανέσεις ενώ για πολυάριθμες παρέες ή οικογένειες υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας διαμερίσματος δύο δωματίων.

Στο χώρο της υποδοχής θα βρείτε τη θαλπωρή και την απεριόριστη διάθεσή μας για φιλοξενία. Εδώ προσφέρεται το πλούσιο πρωινό, ενώ τις υπόλοιπες ώρες μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το γλυκό ή το ποτό σας δίπλα στο τζάκι, συντροφιά με ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη του ξενώνα, επιτραπέζια παιχνίδια, ταινίες από την ταινιοθήκη και ελεύθερη πρόσβαση στο internet.

Επιπλέον στο ισόγειο του ξενώνα διατίθεται στεγασμένος χώρος στάθμευσης των οχημάτων σας. Για όσους προτιμούν την κλασική πεζοπορία, θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία και τις γνώσεις μας, προσφέροντάς σας παράλληλα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνετε μια βόλτα-αναδρομή στο χρόνο σε έναν τόπο πλούσιο σε ιστορία και δοξασίες, την πανέμορφη Δημητσάνα.

.   ..

ΑΜΑΝΙΤΕΣ

Αναπάντεχα στολίδια των δασών, καταφύγια των ξωτικών...

Το Όνομα

Γυρνώντας πίσω το χρόνο, πενήντα χρόνια θα’ ναι θαρρώ, στην αυλή, πίσω από το σπίτι υπήρχε μια μεγάλη καρυδιά. Στις ρίζες που ξεπρόβαλαν πάνω από το χώμα ξεφύτρωναν ζευγάρια από μανιτάρια. Εμείς θέλαμε να τα κόβουμε μα ο παππούς ο Αριστείδης φώναζε πως εκεί κατοικούν πλάσματα μαγικά και αόρατα που λίγες φορές ανθρώπινο μάτι κατάφερε να δει. Κι εμείς, δίχως να μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, ακούγαμε τη φωνή του παππού και αρκούμασταν στο να ζούμε το μυστήριο και τις φανταστικές μας σκέψεις. Συχνά περνούσαμε ώρες κρυμμένοι στην αυλή να περιμένουμε μήπως και εμφανιστεί κάποιος από τους μαγικούς κατοίκους των μανιταριών. Τα χρόνια πέρασαν, οι καιροί άλλαξαν και η μεγάλη καρυδιά ξεράθηκε. Μαζί της έφυγαν και εκείνα τα μαγικά μανιταράκια...

Σήμερα δύο πανέμορφοι «αμανίτες» ανοίγουν την πόρτα τους σε όσους έχει απομείνει φαντασία και ρομαντισμός, για όσους οι ιστορίες του παππού δεν ξεθώριασαν...


ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ










Το Ταξίδι μου
0.4427 20.33MB