EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΕστίασηΤαβέρναΕστίαση // Ταβέρνα

Μπεμπέλης

Με την ατμόσφαιρα παραδοσιακού σπιτιού και τη φιλόξενη και χαλαρή διάθεση των ιδιοκτητών, η ταβέρνα «Μπεμπέλης» είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό στο κέντρο του Γαλαξιδίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 775

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 4
Περιβάλλον Χώρος : ΑστικόΑστικό
Διεύθυνση :  Γαλαξίδι, Φωκίδα, Κεντρική Ελλάδα, -, 33052,
TEL: 2265041677
Κατάλληλο για : ΖευγάριαΖευγάρια
ΟικογένειεςΟικογένειες
ΝέοιΝέοι
Μικρά παιδιάΜικρά παιδιά
ΜωράΜωρά
Πρόσβαση : ΔρόμοςΔρόμος
Κατηγορία Κόστους : ΚανονικόΚανονικό
Στυλ : ΤαβέρναΤαβέρνα
Κουζίνα : ΕλληνικήΕλληνική

 Λιγότερα
 Περισσότερα
.   ..

Μπεμπέλης

Με την ατμόσφαιρα παραδοσιακού σπιτιού και τη φιλόξενη και χαλαρή διάθεση των ιδιοκτητών, η ταβέρνα «Μπεμπέλης» είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για φαγητό στο κέντρο του Γαλαξιδίου. Σπιτικά, προσιτά, τίμια και ενδιαφέροντα πιάτα περιλαμβάνει ο κατάλογος, ο οποίος συνδυάζει παραδοσιακές και δημιουργικές γεύσεις.

Στην αίθουσα κυριαρχεί το ξύλο, τα αντικείμενα αντίκες και η απαλή μουσική ενώ το τζάκι και η μπάρα προσθέτουν στη ζεστασιά του χώρου. Η φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα ενισχύεται από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι θα σας υποδεχθούν σαν καλεσμένους τους, θα συζητήσουν μαζί σας τις επιλογές σας και θα φροντίσουν να απολαύσετε το φαγητό.

Από τις πιο ξεχωριστές γεύσεις είναι το συκώτι με κρεμμύδια, το χοιρινό του Μπεμπέλη, το χοιρινό με δαμάσκηνα, το μοσχαράκι το μέθυσο, τα φρέσκα μανιτάρια με τυριά και η ψητή φέτα με μέλι και σουσάμι. Στον «Μπεμπέλη» θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και το παραδοσιακό γαλαξιδιώτικο πιάτο «Κελέμια», τα οποία είναι γεμιστά κρεμμύδια.

Τα πεντανόστιμα πιάτα έρχονται σε μεγάλες και χορταστικές μερίδες, ενώ οι τιμές παραμένουν προσιτές. Συνοδέψτε το φαγητό με εκλεκτό κρασί ή επιλεγμένο τσίπουρο. Στο τέλος το κέρασμα περιλαμβάνει σπιτικό γλυκό ημέρας.

Η αυθεντική κουζίνα, η φιλική εξυπηρέτηση και ο ζεστός παραδοσιακός χώρος κάνουν την επίσκεψη στον «Μπεμπέλη» απαραίτητη για όποιον επισκέπτη βρεθεί στο Γαλαξίδι.

Η ταβέρνα είναι ανοιχτή, μεσημέρι-βράδυ και από φέτος είναι ανοιχτά και όλη την καλοκαιρινή περίοδο με προσαρμοσμένο μενού με μικρά ψαράκια (λαβράκι πετάλι από τις διπλανές καλλιέργειες), θαλασσινά και άλλα καλοκαιρινά πιάτα.

Σπεσιαλιτέ

Συκώτι με κρεμμύδια, χοιρινό του Μπεμπέλη, χοιρινό με δαμάσκηνα, μοσχαράκι μέθυσο, φρέσκα μανιτάρια με τυριά, ψητή φέτα με μέλι και σουσάμι, κελέμια











Το Ταξίδι μου
0.4433 20.21MB