EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΔιαμονήΞενοδοχείοΔιαμονή // Ξενοδοχείο

Fedriades

Με την πιο υπέροχη θέα στον ελαιώνα της Άμφισσας, στον Κορινθιακό Κόλπο, την Ιτέα και την κοιλάδα του Πλείστου, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο των Δελφών και είναι η ιδανική βάση για τις εξορμήσεις σας στην περιοχή.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 775

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 564
Διεύθυνση :  Δελφοί, Βασ. Παύλου & Φρειδερίκης, 46, 33054,
TEL: 2265082370,
FAX: 2265083088,
E-MAIL: info@fedriades.com
Περιβάλλον Χώρος : Θέα ΒουνόΘέα Βουνό
Θέα ΠράσινοΘέα Πράσινο
ΕξοχήΕξοχή
Κατάλληλο για : ΖευγάριαΖευγάρια
ΟικογένειεςΟικογένειες
ΝέοιΝέοι
Μικρά παιδιάΜικρά παιδιά
ΜωράΜωρά
Παροχές : ΚλιματισμόςΚλιματισμός
Wi-FiWi-Fi
Καλωδιακή τηλεόρασηΚαλωδιακή τηλεόραση
ΤζακούζιΤζακούζι
Στεγνωτήρας ΜαλλιώνΣτεγνωτήρας Μαλλιών
ΨυγείοΨυγείο
Επιτραπέζια ΠαιχνίδιαΕπιτραπέζια Παιχνίδια
Είδος : ΚλασσικόΚλασσικό

 Λιγότερα
 Περισσότερα
.   ..

Fedriades Delphi Hotel

Με την πιο υπέροχη θέα στον ελαιώνα της Άμφισσας, στον Κορινθιακό Κόλπο, την Ιτέα και την κοιλάδα του Πλείστου, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο των Δελφών. Σε κοντινή απόσταση τόσο από το Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών, όσο και από τις ταβέρνες και τα καφέ της πόλης, το Fedriades Delphi Hotel είναι η ιδανική βάση για τις εξορμήσεις σας στην περιοχή.

Οι Δελφοί, ο «ομφαλός της γης», είναι από τα σημαντικότερα πολιτιστικά μνημεία του τόπου μας και προστατεύεται από την UNESCO. Η θετική ενέργεια και τα ίχνη ενός σπουδαίου πολιτισμού είναι φανερά παντού: στο Μαντείο, στην Κασταλία Πηγή, στις Φαιδριάδες Πέτρες που στέκονται αγέρωχες πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο. Οι ανακαινισμένοι χώροι περιλαμβάνουν άνετα lounges με τζάκι, bar για καφέ ή ποτό και την αίθουσα πρωινού. Τα 24 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου μοιράζονται σε δύο ορόφους: μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα, οικογενειακά δωμάτια και μοναδικές σουίτες. Τα απαλά χρώματα, οι παροχές, η ευρυχωρία, η άνεση και η προσοχή στην λεπτομέρεια, τα κάνουν ιδανικά, είτε επισκέπτεστε τους Δελφούς για ανάψυχη είτε για δουλειές. Ανάμεσα στις παροχές περιλαμβάνονται δωρεάν wifi σε όλους τους χώρους, φυσικά στρώματα coco-mat, επιφάνεια εργασίας, προϊόντα περιποίησης στο μπάνιο, υπηρεσία αφύπνισης και room service.

Στο Fedriades Delphi Hotel αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι να νιώσει ο φιλοξενούμενος σαν στο σπίτι του. Το φιλικό προσωπικό θα σας λύσει κάθε πρόβλημα και θα αποδειχθεί πολύτιμος οδηγός και σύμβουλος για να ανακαλύψετε τους Δελφούς αλλά και τις ομορφιές των γύρω περιοχών.

Για τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου υπάρχει ειδική έκπτωση στο εστιατόριο «Επίκουρος», το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά και σερβίρει εξαιρετικά πιάτα – και παραδοσιακά και με πινελιές μοντέρνας κουζίνας, πάντα με θέα την κοιλάδα και τη θάλασσα.











Το Ταξίδι μου
0.4405 20.29MB