EG Mobile

Info
Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
Προτάσεις/ΠροσφορέςΠρότασηΠροτάσεις/Προσφορές // Πρόταση

Εξερευνήστε την Αίγινα

Πέντε διαφορετικές ξεναγήσεις για να εξερευνήσετε ένα νησί που διαθέτει ποικίλες και πολλές ομορφιές.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 770

Χαρακτηριστικά


 Λιγότερα
 Περισσότερα

Παρόμοια: Προτάσεις/Προσφορές

Αίγινα, άποψη από το λιμάνι
Δημοτική Ενότητα
Αίγινα (798)
(Δημοτική Ενότητα)
ΑΤΤΙΚΗ, ΑΙΓΙΝΑ
Αίγινα - Είσοδος στο λιμάνι
Χρήσιμες Πληροφορίες
Χρήσιμες Πληροφορίες
(Χρήσιμες Πληροφορίες)
ΑΤΤΙΚΗ, ΑΙΓΙΝΑ, Δημοτική Ενότητα
.   ..

Πέντε περιηγήσεις στην Αίγινα

Ξεκινήστε την εξερεύνηση σας του νησιού της Αίγινας με την ξενάγηση στην πόλη της Αίγινας. Δείτε το λόφο της Κολώνας και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Περπατήστε στους δρόμους της και θαυμάστε τα όμορφα νεοκλασικά της κτίρια, τον Πύργο του Μάρκελλου και πολλά ακόμα αξιοθέατα όπως περιγράφονται στην ξενάγηση.

Συνεχίστε ανατολικότερα σύμφωνα με την ξενάγηση για Κυψέλη, Κοντό και Μεσαγρό και γνωρίστε τον λόφο της Παλιαχώρας με τις 32 από τις 350 εκκλησίες που υπήρχαν παλιά, την Ι.Μ. Αγίας Τριάδος και τη μεγαλοπρεπή εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Επισκεφθείτε το Μεσαγρό με τα πολλά εργαστήρια αγγειοπλαστικής.

Η επόμενη ξενάγηση, Περιήγηση στα βόρεια και ανατολικά παράλια της Αίγινας, μας καθοδηγεί σε μια παραθαλάσσια διαδρομή από τους Αγίους Αναργύρους έως την Αγία Μαρίνα μέσω Σουβάλας και Βάγιας. Η επίσκεψή στην Αφαία αποτελεί βασική προτεραιότητα οποιασδήποτε τουριστικής παρουσίας μας στην Αίγινα.

Εξερευνήστε την ορεινή Αίγινα ακολουθώντας τη σχετική ξενάγηση. Παραδοσιακά χωριά και λόφοι με θέα τη θάλασσα σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε.

Τέλος επισκεφθείτε το νότιο τμήμα του νησιού με τις καλύτερες ίσως παραλίες του νησιού και την απομονωμένη και με άγρια ζωή, Νήσο Μονή.











Το Ταξίδι μου
0.3902 18.96MB