EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΕστίασηΤαβέρναΕστίαση // Ταβέρνα

Το μπάρκο της Μαρίτσας

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 0

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 0

 Λιγότερα
 Περισσότερα
.   ..

Το μπάρκο της Μαρίτσας

Στο κεντρικότερο σημείο της παραλιακής οδού του Γαλαξιδίου, το «Μπάρκο της Μαρίτσας» εντυπωσιάζει τόσο με την αρχιτεκτονική και την αισθητική του κτιρίου όσο και με τις μοναδικές γεύσεις που προσφέρει. Εδώ και χρόνια αποτελεί το στέκι των καλοφαγάδων που επισκέπτονται το Γαλαξίδι, αφού με επιλεγμένα προϊόντα, δημιουργεί απαράμιλλα πιάτα. Χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται στο Γαλαξίδι έχουν γευτεί τα πιάτα του «Μπάρκου της Μαρίτσας».

Το κτίριο αποτελούσε το παλιό καφενείο των καπεταναίων και έχει διατηρήσει το χαρακτήρα και την ατμόσφαιρά του. Τα τραπεζάκια έξω βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τη θάλασσα και από κάθε σημείο θα έχετε θέα στον κόλπο του Γαλαξιδίου και στα όμορφα καΐκια στην ακτή Οιάνθης.

Σε ότι αφορά τον κατάλογο, η παράδοση συνδυάζεται με μοντέρνες γεύσεις κάνοντας πραγματικά δύσκολη την επιλογή ανάμεσα στα επιλεγμένα πιάτα που προσφέρονται. Από τις πιο ενδιαφέρουσες γεύσεις είναι η κολοκυθόπιτα με μάραθο, τα λιγκουίνι με σαφράν, γαρίδες και βότκα, οι φαρφάλες με σολωμό και φυσικά τα ολόφρεσκα, ψημένα με μαεστρία, ψάρια.











Το Ταξίδι μου
0.3551 19.03MB