EG Mobile

Info

Active Folegandros
Αλλη Δραστηριότητα
Active Folegandros
(Αλλη Δραστηριότητα)
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ, Δημοτική Ενότητα


Μοναδικές εμπειρίες στο νησί της Φολεγάνδρου προσφέρει η Active Folegandros. Η αγάπη για τη Φολέγανδρο, η κλίση για εξερεύνηση και ανακάλυψη και τελικά η βαθιά γνώση της περιοχής ώθησαν τους ιδιοκτήτες να βρουν έναν τρόπο να μεταδώσουν τις γνώσεις και την αγάπη τους για τη Φολέγανδρο και στους επισκέπτες του νησιού. Δυνατές συγκινήσεις, τοπία απίστευτης ομορφιάς, κρυμμένα αξιοθέατα και μονοπάτια για λίγους είναι μερικά μόνο από αυτά που προσφέρουν οι δραστηριότητες της Active Folegandros.





Active Folegandros

Μοναδικές εμπειρίες στο νησί της Φολεγάνδρου προσφέρει η Active Folegandros. Η αγάπη για τη Φολέγανδρο, η κλίση για εξερεύνηση και ανακάλυψη και τελικά η βαθιά γνώση της περιοχής ώθησαν τους ιδιοκτήτες να βρουν έναν τρόπο να μεταδώσουν τις γνώσεις και την αγάπη τους για τη Φολέγανδρο και στους επισκέπτες του νησιού. Δυνατές συγκινήσεις, τοπία απίστευτης ομορφιάς, κρυμμένα αξιοθέατα και μονοπάτια για λίγους είναι μερικά μόνο από αυτά που προσφέρουν οι δραστηριότητες της Active Folegandros. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Active Folegandros είναι μια μη κερδοσκοπική ομάδα, η οποία δουλεύει αφιλοκερδώς με σκοπό να αναδείξει τις φυσικές και πιο άγριες πλευρές του νησιού. Με εθελοντική εργασία που ξεκινάει από την αγάπη για τη Φολέγανδρο, η ομάδα της Active Folegandros ανακάλυψε σπηλιές, σηματοδότησε μονοπάτια, έστησε προγράμματα και διαθέτει το υλικό ελεύθερο για όποιον ενδιαφερόμενο. Επίσης, συνεργάζεται με όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία του νησιού, στήνοντας το υλικό και ετοιμάζοντας τα προγράμματα και τις δραστηριότητες για τους επισκέπτες. Μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που προσφέρονται είναι οι παρακάτω:

Πεζοπορία – Trekking

Μόλις πέρσι και φέτος, η Active Folegandros ανέλαβε να σηματοδοτήσει τα χαμένα από καιρό μονοπάτια της Φολεγάνδρου. Διαδρομές που κατευθύνονται σε μοναδικές παραλίες, θέα που κόβει την ανάσα και έμπειροι συνοδοιπόροι θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας. Οι διαδρομές είναι συγκεκριμένες, χρονομετρημένες και υπάρχουν μονοπάτια με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας και για αρχάριους και για προχωρημένους. Μία από τις πιο ωραίες διαδρομές που μπορείτε να κάνετε είναι από την Άνω Μεριά στο Φάρο της Ασπρόπουντας και κατόπιν στην παραλία Λιβαδάκι.

Ολοήμερες εκδρομές

Η Active Folegandros σε συνεργασία με την Island Spirit προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν πεζοπορία και περιήγηση με σκάφος. Οι εκδρομές ξεκινάνε το πρωί και ολοκληρώνονται συνήθως το απόγευμα. Μέσα σε λίγες ώρες θα δείτε τα ομορφότερα σημεία της Φολεγάνδρου και από ξηρά και από θάλασσα. Θα προσεγγίσετε με το σκάφος απόμερες παραλίες, εντυπωσιακές σπηλιές και κρυστάλλινα νερά στα ανοιχτά για βουτιές. Υπάρχουν διάφορες προτάσεις και τα προγράμματα μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας επιθυμίες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για private boat tours, κατόπιν συνεννόησης. Σε όλες τις δραστηριότητες η Active Folegandros προσφέρει έμπειρο οδηγό, φροντίδα πρώτων βοηθειών, ειδικά μπαστούνια για πεζοπορία και βιντεοσκόπηση της δραστηριότητας, υλικό το οποίο μπορείτε να πάρετε μετά μαζί σας χωρίς έξτρα κόστος.

Active Folegandros Team

E-mail activefolegandros@gmail.com

http://activefolegandros.blogspot.gr

Και στα ταξιδιωτικά γραφεία Folegandros Travel, Διάπλους και Sottovento


Αρχή








Προβαλλόμενες Επιχειρήσεις
Βρείτε επιχειρήσεις ενοικίασης, εστίασης, δραστηριοτήτων κλπ

0.5971 14.81MB