EG Mobile

Info
Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΔιαμονήΠαραδοσιακός ΞενώναςΔιαμονή // Παραδοσιακός Ξενώνας

Filanthi's Retreat In Mani's Nature

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 0

Χαρακτηριστικά

Διεύθυνση :  Κρήνη, Κρήνη, 23200,
TEL: +306972888053

 Λιγότερα
 Περισσότερα
.   ..

Filanthi's Retreat In Mani's Nature

Το Filanthi's Retreat In Mani's Nature απέχει από το Γύθειο 13 χλμ δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει την απομόνωση και την ησυχία του χωριού και ταυτόχρονα σε 20 λεπτά να βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο Γύθειο ή την επιβλητική Αρεόπολη.

Αποτελείται από δύο επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 6 άτομα. Στο ισόγειο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος με σαλόνι, τραπεζαρία και τζάκι,πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Μια όμορφη εσωτερική αυλή με μπάρμπεκιου και άνετα έπιπλα θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν τρία πλήρως επιπλωμένα και φροντισμένα υπνοδωμάτια με άνετα διπλά κρεβάτια, ένα μπάνιο και βεράντα με καταπληκτική θέα από τον Ταΰγετο έως τον Λακωνικό Κόλπο. Η περιοχή ενδείκνυται για δραστηριότητες όπως πεζοπορία και ποδηλασία. Αποτελεί μια εξαιρετική βάση για τις εκδρομές σας στη Λακωνία. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται πανέμορφα μέρη (Γύθειο, Αρεόπολη, Λιμένι, Σπήλαια Διρού, Βάθεια, Γερολιμένας, Μονεμβασιά κ.ά.) που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.











Το Ταξίδι μου
0.3576 20.26MB