EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΔιαμονήΞενοδοχείοΔιαμονή // Ξενοδοχείο

Αρεως Πόλις

Στην ιστορική πρωτεύουσα της Μάνης, στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού της Αρεόπολης, βρίσκεται το Άρεως Πόλις Boutique Hotel. Από την είσοδο κιόλας το χαμόγελο και η Μανιάτικη φιλοξενία που προσφέρει η οικογένεια του Άρεως Πόλις σε συνδυασμό με την ιδανική τοποθεσία, σας υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή στην Μάνη μέσα σε μια ατμόσφαιρα προσιτής πολυτέλειας.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 540

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 250
Διεύθυνση :  Αρεόπολις, Πλατεία Αθανάτων, 23062,
TEL: +30 27330 5102,
TEL2: +30 27330 5178,
FAX: +30 27330 5123,
E-MAIL: info@areospolis.gr
Περιβάλλον Χώρος : Θέα ΒουνόΘέα Βουνό
ΑστικόΑστικό
Κατάλληλο για : ΖευγάριαΖευγάρια
ΟικογένειεςΟικογένειες
ΝέοιΝέοι
Παροχές : Θέσεις στάθμευσηςΘέσεις στάθμευσης
ΚλιματισμόςΚλιματισμός
ΤηλεόρασηΤηλεόραση
Wi-FiWi-Fi
Είδος : ΜπουτίκΜπουτίκ
Παραδοσιακό ΞενώναςΠαραδοσιακό Ξενώνας
ΡομαντικόΡομαντικό
ΠολυτελέςΠολυτελές

 Λιγότερα
 Περισσότερα
.   ..

Στην ιστορική πρωτεύουσα της Μάνης, στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού της Αρεόπολης, βρίσκεται το Άρεως Πόλις Boutique Hotel.

Από την είσοδο κιόλας το χαμόγελο και η Μανιάτικη φιλοξενία που προσφέρει η οικογένεια του Άρεως Πόλις σε συνδυασμό με την ιδανική τοποθεσία, σας υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή στην Μάνη μέσα σε μια ατμόσφαιρα προσιτής πολυτέλειας.

Το Άρεως Πόλις είναι ένα ξενοδοχείο με σεβασμό στο περιβάλλον, χτισμένο σύμφωνα με την Μανιάτικη Αρχιτεκτονική που θα σας μαγέψει και θα σας ενθουσιάσει με τους άνετους χώρους και δωμάτια του και θα το καταστήσει το Ορμητήριο σας για αποδράσεις στην πανέμορφη και πυργοστόλιστη Μάνη όλο το χρόνο.

Τα 24 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι του Areos Polis έχουν εμπνευσθεί και διακοσμηθεί σύμφωνα με την μακρά ιστορία της Μάνης με έμφαση τον ρομαντισμό, την ευεξία και την αυθεντικότητα, χρώματα καθαρά και γήινα, χαρίζουν φωτεινότητα και ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο, ενώ αντικείμενα και έπιπλα προσδίδουν μια αύρα χαλαρότητας και σπιτικής ζεστασιάς.

Όλα τα δωμάτια του Άρεως Πόλις παρέχουν στον φιλοξενούμενο όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως Lcd τηλεοράσεις 22’ με δορυφορικά και επίγεια κανάλια, τηλέφωνο, κεντρικό κλιματισμό, σεσουάρ, mini bar, Free internet, mini safe, set περιποίησης, ανατομικά υπό- αλλεργικά στρώματα, πετσέτες και λευκά είδη αρίστης ποιότητας, room service, άνετα μπάνια με ντούζ ή καμπίνες υδρομασάζ και σε σουίτες Jacuzzi καθώς και σε δύο εξ αυτών σκαλιστό μαρμάρινο τζάκι.

Το Olive Restaurant του ξενοδοχείου σερβίρει καθημερινά μπουφέ πρωινού με τοπικές πίτες, καθώς και μεσογειακές γεύσεις. Το καφέ μπαρ προσφέρει ποικιλία καφέδων και τσαγιού και ελαφριά σνακ, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον δίπλα στο τζάκι. Διατίθεται επίσης πλούσιο brunch.

Το Areos Polis Hotel αποτελεί μια ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα άγρια και όμορφα τοπία της Μάνης, τις εκκλησίες, τα παρεκκλήσια και τις γραφικές παραλίες. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό πεζόδρομο, με τις πολλές ταβέρνες, καταστήματα και μπαρ. Η παραλία απέχει 5χλμ., ενώ τα Σπήλαια του Δυρού είναι 10χλμ. μακριά. Το ξενοδοχείο μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε βόλτες με ποδήλατο, ιππασία και περιπάτους με οδηγό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες.











Το Ταξίδι μου
0.4635 20.28MB