EG Mobile

Info
Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
Προτάσεις/ΠροσφορέςΠρότασηΠροτάσεις/Προσφορές // Πρόταση

Ελαιόλαδο:ο Ελληνικός Χρυσός!

Ένας νέος διαδυκτιακός ιστότοπος έχει κάνει την εμφάνισή του με σκοπό να παρέχει όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το λάδι και συγκεκριμένα το αυθεντικό παρθένο ελαιόλαδο, τις ιδιότητές του, συνταγές με βάση το ελληνικό ελαιόλαδο, φωτογραφικό υλικό και συνδέσμους σε άλλες σελίδες με νέα και ειδήσεις για την τρέχουσα παραγωγή λαδιού. Επιπλέον, ο επισκέπτης θα μάθει για προορισμούς με αγροτουριστικό ενδιαφέρον και κάθε άλλη πληροφορία γύρω από το αυθεντικό παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 640

Χαρακτηριστικά


 Λιγότερα
 Περισσότερα
.   ..

Το ελληνικό υγρό από χρυσάφι

Greek Liquid Gold

Από τη φράση του επικού ποιητή Ομήρου περί "Υγρού από χρυσό", για τον πούτιμο χυμό του καρπού της ελιάς, πήρε την ονομασία της μία νέα ιστοσελίδα στα αγγλικά, γύρω από το αυθεντικό έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο! Η σελίδα www.greekliquidgold.com αποτελεί μία νέα διαδυκτιακή πύλη με σκοπό της την παροχή κάθε είδους πληροφορία, σύγχρονη ή παλαιότερη, γύρω από το ελληνικό λάδι και συγκεκριμένα το αυθεντικό έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.

Στις σελίδες του ο επισκέπτης θα βρει συνταγές με βάση το ελληνικό ελαιόλαδο, φωτογραφικό υλικό και συνδέσμους σε άλλες σελίδες με νέα και ειδήσεις για την τρέχουσα παραγωγή λαδιού. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε για προορισμούς με αγροτουριστικό ενδιαφέρον και κάθε άλλη πληροφορία γύρω από το αυθεντικό παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.

Στην Ελλάδα το 80% του ελαιόλαδου είναι η υψηλότερη ποιότητα, το "έξτρα παρθένο"! Το υψηλότερο ποσοστό "έξτρα παρθένου" από οπουδήποτε στον κόσμο. Καθημερινά, οι Έλληνες παραγωγοί εργάζονται σκληρά για να πετύχουν αυτήν την κορυφαία ποιότητα όπως και τα τεράστια οφέλη για την υγεία του οργανισμού μας και την καταπολέμηση ασθενειών, από την κατανάλωση έξτρα παρθένου ελαιόλαδου.

Στην σχετική σελίδα του ιστοτόπου στο Facebook θα βρείτε καθημερινές ενημερώσεις για νέα σχετικά με το Ελληνικό ελαιόλαδο, όπως μεταξύ άλλων, την διαχρονική του αξία για την υγεία, νόστιμες συνταγές αλλά και πολλές φωτογραφίες από διάφορους Ελληνικούς ελαιώνες.











Το Ταξίδι μου
0.3373 19.27MB