EG Mobile

Info
Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
Προτάσεις/ΠροσφορέςΠρότασηΠροτάσεις/Προσφορές // Πρόταση

Τα νησιά του Σαρωνικού

Γνωρίστε τα νησιά του Σαρωνικού
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 650

Χαρακτηριστικά


 Λιγότερα
 Περισσότερα
Αίγινα, άποψη από το λιμάνι
Δημοτική Ενότητα
Αίγινα (798)
(Δημοτική Ενότητα)
ΑΤΤΙΚΗ, ΑΙΓΙΝΑ
Αγκίστρι - Σκάλα - Λιμάνι
Δήμος ΟΤΑ
Αγκίστρι (205)
(Δήμος ΟΤΑ)
ΑΤΤΙΚΗ
Πόρος - Θέα από Αγίους Αναργύρους
Δήμος ΟΤΑ
Πόρος (355)
(Δήμος ΟΤΑ)
ΑΤΤΙΚΗ
Παραλία Αγίας Παρασκευής
Δήμος ΟΤΑ
Σπέτσες (563)
(Δήμος ΟΤΑ)
ΑΤΤΙΚΗ
Υδρα - Θέα από ΙΜ Ματρώνης
Δήμος ΟΤΑ
Υδρα (309)
(Δήμος ΟΤΑ)
ΑΤΤΙΚΗ
.   ..

Τα Νησιά του Σαρωνικού

Αγκίστρι

Πανέμορφο, καταπράσινο νησάκι του Αργοσαρωνικού, 4 ν.μ. στα δυτικά της Αίγινας. Αν και μικρό (13 m2) μπορείτε να βρείτε περιοχές απομόνωσης και μοναχικές όμορφες παραλίες. Η Σκάλα (το κύριο λιμάνι του νησιού) έχει χαρακτηριστικά μαζικού τουρισμού. Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.


Αίγινα

Νησί με μεγάλη ιστορία, που την μαρτυρούν τα πλούσια αρχαιολογικά ευρήματα. Πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους και έδρα του κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια. Η φύση της, οι όμορφες παραλίες και οι υποδομές της την καθιστούν ιδανικό τουριστικό προορισμό. Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.


Πόρος

Ομορφο πευκόφυτο νησί του Σαρωνικού Κόλπου, προσφέρεται τόσο για σύντομες όσο και για μεγαλύτερες χρονικά αποδράσεις. Συνδυάζει αρμονικά, την Θάλασσα, την φύση, την ηρεμία, την παλαιά και νέα Ελληνική ιστορία αλλά και την σύγχρονη ζωή και την διασκέδαση. Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.


Σπέτσες

Ενα από τα γοητευτικότερα Ελληνικά νησιά. Συνδυάζει την ομορφιά, την ηρεμία, την ξεγνασιά, την κοσμικότητα, την απομόνωση, την ιστορία. Αν και εδώ, σε αντίθεση με την Υδρα, επιτρέπονται τα τροχοφόρα, αξίζει να την περπατήσετε για να την γνωρίσετε καλύτερα. Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.


Υδρα

Ενα από τα ιστορικότερα και ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, στενά συνδεδεμένο με την Επανάσταση του 1821. Διατηρητέος οικισμός (όλο το νησί), στον οποίο δεν κυκλοφορεί κανένα τροχοφόρο μέσο. Ιδανικό για τους λάτρεις της πεζοπορίας και της φυσικής ζωής. Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.












Το Ταξίδι μου
0.3757 18.87MB