EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΔιαμονήΞενοδοχείοΔιαμονή // Ξενοδοχείο

Sirene Blue Resort

Το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο στο Πόρο, το Sirene Blue Resort αποτελεί σημείο έλξης για όλους όσους αναζητούν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον που συνδυάζει με επιτυχία το πράσινο της φύσης και το μπλε της θάλασσ
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 0

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 37
Διεύθυνση :  Πόρος, Μοναστήρι, -, 18020,
TEL: 22980-22741,
TEL2: 22980-22743,
E-MAIL: info@sireneblueresort.gr
Περιβάλλον Χώρος : Θέα θάλασσαΘέα θάλασσα
ΕξοχήΕξοχή
Κατάλληλο για : ΟικογένειεςΟικογένειες
ΖευγάριαΖευγάρια
ΝέοιΝέοι
Κατηγορία Κόστους : ΑκριβόΑκριβό
Παροχές : ΠισίναΠισίνα
ΣπορΣπορ
Ιδιωτική παραλίαΙδιωτική παραλία
Είδος : ΜοντέρνοΜοντέρνο

 Λιγότερα
 Περισσότερα

Παρόμοια: Διαμονή

Πόρος - Θέα από Αγίους Αναργύρους
Δήμος ΟΤΑ
Πόρος (355)
(Δήμος ΟΤΑ)
ΑΤΤΙΚΗ
ninettastudio1
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Ninetta Studios
(Ενοικιαζόμενα Δωμάτια)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
manesi hotel5
Ξενοδοχείο
Manesi Hotel
(Ξενοδοχείο)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
cascade 1
Ξενοδοχείο
Cascade Hotel & Apartments
(Ξενοδοχείο)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
Ξενοδοχείο
Helen
(Ξενοδοχείο)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Rodis
(Ενοικιαζόμενα Δωμάτια)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
Παραδοσιακός Ξενώνας
Aegean Villas
(Παραδοσιακός Ξενώνας)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Odyssey
(Ενοικιαζόμενα Δωμάτια)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Alexandros
(Ενοικιαζόμενα Δωμάτια)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
Παραδοσιακός Ξενώνας
Villa Muses
(Παραδοσιακός Ξενώνας)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Magda's Kamares
(Ενοικιαζόμενα Δωμάτια)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Επιπλωμένα Διαμερίσματα
(Ενοικιαζόμενα Δωμάτια)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ
.   ..

Η μοναδική θέση του ξενοδοχείου (3,5 χλμ. από το λιμάνι του Πόρου στην περιοχή Μοναστήρι), κτισμένο σε καταπράσινη πλαγιά, η οποία καταλήγει στα κρυστάλλινα νερά του Μοναστηριακού Κόλπου, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ατού του. Όλα τα δωμάτια καθώς και οι κοινόχρηστοι χώροι, δίνουν στον επισκέπτη την εμπειρία να απολαύσει την μοναδική θέα στη θάλασσα. Με την υπογραφή, την υψηλή αισθητική και το design του ομίλου Interni-Moda Bagno οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι, της υποδοχής, των σαλονιών, των εστιατορίων και των μπαρ του ξενοδοχείου, δίνουν στον επισκέπτη μια αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση. Στα ανακαινισμένα δωμάτια, το απέριττο στυλ συναντά την διακριτική πολυτέλεια καθώς και όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το ξενοδοχείο στον Πόρο διαθέτει δυο πισίνες, ιδιωτική παραλία με Ταβέρνα και Beach Bar σε ξύλινο deck δίπλα στη θάλασσα, Lobby Bar με την μοναδική βεράντα του να θυμίζει κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιου καθώς και το κοσμοπολίτικο Roof Garden Restaurant με εξαιρετικές gourmet επιλογές, μαγευτική θέα, ρομαντική ατμόσφαιρα και μοναδική ζωντανή μουσική.

Μια συνεδριακή αίθουσα εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των συνεδρίων.

Υπηρεσιες

Το Sirene Blue Resort χαριζει στον επισκεπτη μοναδικες στιγμες χαλαρωσης, ξεκουρασης και διασκεδασης καθως και την εμπειρια της επαφης με το πλουσιο φυσικο περιβαλλον.

Στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου μπορεί κανείς να απολαύσει την ηλιοθεραπεία του στο ξύλινο deck πάνω στην θάλασσα, να δέσει το σκάφος του στην πλωτή εξέδρα που διαθέτει το ξενοδοχείο, να κάνει θαλάσσια σπορ, καθώς και να γευτεί την μεσογειακή παραδοσιακή κουζίνα στον χώρο της ταβέρνας. Οι λάτρεις του γλυκού νερού μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου καθώς και να χαλαρώσουν διαβάζοντας ένα βιβλίο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο χαλάρωσης.

Στον 7o όροφο του ξενοδοχείου η αίσθηση μοιάζει με ταξίδι σε κρουαζιερόπλοιο, εκεί βρίσκεται το lobby bar του ξενοδοχείου με μοναδικά cocktail και ιδιαίτερες γεύσεις για τους λάτρεις των γλυκών απολαύσεων καθώς και το κοσμοπολίτικο Roof Garden Bar Restaurant με gourmet επιλογές και ζωντανή μουσική. Στον ίδιο όροφο εδρεύει η Reception με υψηλής αισθητικής design καθώς και η αίθουσα ψυχαγωγίας εξοπλισμένη με διαδικτυακή γωνιά και μοναδική θέα το απέραντο γαλάζιο.

Όσοι αγαπούν τον αθλητισμό μπορούν να επισκεφθούν το ειδικών προδιαγραφών γήπεδο τένις, να κάνουνε ποδηλασία, να παίξουν mini golf , να κάνουν ιππασία καθώς και να κανονίσουν ένα μάθημα yoga. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην παιδική πισίνα, να επισκεφτούν τον εξωτερικό οργανωμένο παιδότοπο καθώς και να απασχοληθούν από την παιδαγωγό-εμψυχώτρια του ξενοδοχείου στον εσωτερικό παιδότοπο.


ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ










Το Ταξίδι μου
0.4995 20.45MB