EG Mobile

Info
Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
Προτάσεις/ΠροσφορέςΧρήσιμες ΠληροφορίεςΠροτάσεις/Προσφορές // Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμες Πληροφορίες (Γαλατάς)

Η κωμόπολη του Γαλατά, βρίσκεται στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, ακριβώς απέναντι από τον Πόρο, από τον οποίο χωρίζεται με στενό πορθμό. Συνδέεται μάλιστα με το νησί, με συχνά δρομολόγια ferry boat και η διάρκεια του πλου είναι μόλις 5 λεπτά.
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 450

Χαρακτηριστικά


 Λιγότερα
 Περισσότερα
.   ..

Πώς να πάτε οδικώς

Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο, τότε μπορείτε να έρθετε εύκολα από την Αθήνα περίπου σε 2 ώρες & 15 λεπτά. Ακολουθώντας την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τον Ισθμό, κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο (Κόρινθος Έξοδος Β - Επίδαυρος). Οδηγείτε για 40 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά και αμέσως μετά κάτω από τη γέφυρα αριστερά.

Στη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά για τον Πόρο και θα φθάσετε από τον παραλιακό δρόμο σε 25 περίπου λεπτά στο Γαλατά.

Από το λιμάνι του Γαλατά αναχωρεί καθημερινά και με συχνότητα που διαφέρει ανάλογα την εποχή, ferry boat για την μεταφορά σας απέναντι στον Πόρο. Το κόστος για ένα άτομο με ΙΧ είναι στα 6€ ενώ η χρονική διάρκεια είναι στα 5 λεπτά.

Στο Γαλατά υπάρχει δημοτικό ανοιχτό parking (δωρεάν) για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, στην περίπτωση που θελήσετε και να περάσετε απέναντι.

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Δημαρχείο Τροιζήνας +30 22980 42211

ΚΕΠ +30 22980 42100

Παιδίατρος +30 22980 42269

Πολυιατρείο Θεραπεία +30 22980 43222











Το Ταξίδι μου
0.3189 18.7MB