EG Mobile

Info

Άποψη από τον αγώνα τρεξίματος στη Σαντορίνη
Αλλη Εκδήλωση
Santorini Experience
(Αλλη Εκδήλωση)
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΘΗΡΑ, Δημοτική Ενότητα


O Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τον βραβευμένο Όμιλο της Active Media διοργανώνουν το «Santorini Experience» το οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως το τρέξιμο και η κολύμβηση. Πρόκειται για μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, ένα ιδιαίτερο αθλητικό event, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο!





3o Santorini Experience

Mία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία πραγματοποιείται τον προσεχή Οκτώβριο για 3η συνεχή χρονιά, στο νησί της Σαντορίνης. Πρόκειται για τη διοργάνωση Santorini Experience, υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας, του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και σε συνεργασία με τον βραβευμένο Όμιλο της Active Media.

Η τρίτη διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό για έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 Οκτωβρίου 2017 και όπως και τις προηγούμενες χρονιές, περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως το τρέξιμο και η κολύμβηση.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στο μαγευτικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά, με θέα την Καλντέρα και το Ηφαίστειο! Όσοι λάβουν μέρος στον αγώνα ανοιχτής θάλασσας, η εκκίνηση δίνεται από το Ηφαίστειο και ο τερματισμός είναι στο Παλιό Λιμάνι των Φηρών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο: www.santorini-experience.com (στη σελίδα της διοργάνωσης).


Αρχή









0.6319 14.81MB