EG Mobile

Info

Σπέτσες Μίνι Μαραθώνιος
Αλλη Εκδήλωση
Spetses Mini Marathon
(Αλλη Εκδήλωση)
ΑΤΤΙΚΗ, ΣΠΕΤΣΕΣ


Ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα διεξάγεται κάθε χρόνο (από το 2011) στις Σπέτσες. Πρόκειται για το Spetses Mini Marathon που τελείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Δήμου Σπετσών και θα διεξαχθεί φέτος στις 7-9 Οκτωβρίου. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 10.000 αθλητές από διάφορες χώρες και θα διαγωνιστούν σε αγώνες δρόμου και κολυμβητικά αγωνίσματα που καλύπτουν διάφορες ηλικιακές κατηγορίες. Ξεχωρίζει ο διάπλους των Σπετσών, ο μεγαλύτερος αγώνας ανοικτής θάλασσας στην Ευρώπη!





Spetses Mini Marathon

Η εταιρεία Communication Lab συνεχίζει και το 2016 το αθλητικό event που έχει καθιερωθεί ως το πλέον επιτυχημένο εκτός αστικών κέντρων και που πλέον αποτελεί θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Το Spetses mini Marathon, αναμένεται ακόμη μεγαλύτερο και καλύτερο με νέες προκλήσεις και εκπλήξεις για τους αγωνιζόμενους, αλλά και ένα αξέχαστο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τις χιλιάδες των επισκεπτών.

Οι δρομικές διαδρομές αλλά και οι παράλληλες δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα να αναδείξουν την μοναδική αρχιτεκτονική και πολιτισμό των Σπετσών καθώς και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος.

Αγωνιστικές Δραστηριότητες: Παιδικός Κολυμβητικός Αγώνας (8-12 ετών, Δημοτικό) 150 μ. – ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Παιδικός Κολυμβητικός Αγώνας (12-15 ετών, Γυμνάσιο) 300 μ. – ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Παιδικός Αγώνας Δρόμου (0-5 ετών) 500 μ. - ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Παιδικός Αγώνας Δρόμου (παιδιά Α’, Β’, Γ’ δημοτικού) 500 μ. - ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Παιδικός Αγώνας Δρόμου (παιδιά Δ’, Ε’, ΣΤ’ δημοτικού) 1000 μ. - ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Κολυμβητικοί Αγώνες 3.000 και 5.000 μέτρων Αγώνες Δρόμου 5, 10 & 25 χλμ.

Παράλληλες δραστηριότητες: “Σπετσιώτικα Κεράσματα” από τις γυναίκες των Σπετσών ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ “Free for all MELISSA Pasta Night” ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε το www.spetsesmarathon.com


Αρχή








Προβαλλόμενες Επιχειρήσεις
Βρείτε επιχειρήσεις ενοικίασης, εστίασης, δραστηριοτήτων κλπ

0.5950 14.78MB