EG Mobile

Info

Κυκλάδες - Σέριφος Νιόβη
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Νιόβη
(Ενοικιαζόμενα Δωμάτια)
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, Σέριφος, ΣΕΡΙΦΟΣ


Ο παραλιακός δρόμος από το λιμάνι σας φέρνει στο τέρμα του, κατευθείαν στο συγκρότημα Νιόβη. Η υπέροχη αμφιθεατρική του θέση, το κάνει να ξεχωρίζει ενώ κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με δική του, ξεχωριστή θεματική που εκπλήσσει τον επισκέπτη!





Studios Νιόβη

Ο παραλιακός δρόμος από το λιμάνι σας φέρνει στο τέρμα του, κατευθείαν στο συγκρότημα δωματίων Νιόβη. Η υπέροχη αμφιθεατρική του θέση, το κάνει να ξεχωρίζει ενώ κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με δική του, ξεχωριστή θεματική που εκπλήσσει τον επισκέπτη!

Φθάνοντας στο λιμάνι, παίρνουμε ευθεία τον παραλιακό δρόμο και στο τέλος αυτού στρίβουμε δεξιά και ανεβαίνουμε προς τα Studios Νιόβη. Το πρώτο πράγμα που θα σας εντυπωσιάσει είναι η μοναδική θέα στο λιμάνι, στον οικισμό του Λιβαδιού και στη μαγευτική Χώρα.

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με το δικό τους ξεχωριστό μπαλκόνι αλλά αυτό που τα κάνει πραγματικά ιδιαίτερα, είναι η μοναδική και διαφορετική επίπλωση στο καθένα από αυτά με εναλλαγές χρωμάτων και ντεκόρ.

Διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, σεσουάρ μαλλιών, ασύρματο wi-fi, ψυγείο, δυο ματάκια κουζίνας για να ετοιμάσετε κάτι γρήγορο και πρόχειρο ενώ υπάρχει και καθημερινό service για ό,τι χρειαστεί ο πελάτης.

Για όσους διαθέτουν δικό τους όχημα, υπάρχει άνετος ιδιωτικός χώρος parking. Διαφορετικά η μεταφορά από και προς το λιμάνι γίνεται από τους ανθρώπους του συγκροτήματος όταν αυτό χρειαστεί.

Η άρτια και άψογη από κάθε άποψη διαμονή, ολοκληρώνεται από το επιμελημένο χειροποίητο πρωινό με ποικιλία καφέδων, ροφημάτων και κάθε είδους γευστικών πιάτων που καθημερινά εναλλάσσεται. Υπάρχει ξεχωριστή και ιδιαίτερα καλαίσθητη αίθουσα ενώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και τον χυμό σας στις ειδικές ξαπλώστρες εξωτερικά της αίθουσας έχοντας μπροστά σας το Αιγαίο...

Μην ξεχάσετε να κάνετε και μία μικρή βόλτα στις πλακόστρωτες αυλές ανάμεσα στα λουλούδια, φροντισμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η διαμονή σας στη Νιόβη θα σας μείνει αξέχαστη κάτι για το οποίο θα φροντίζουν κάθε μέρα, οι ιδιαίτερα φιλόξενοι άνθρωποι του συγκροτήματος.


Αρχή









0.6174 14.8MB