EG Mobile

Info

Νηρηίδες - Υπνοδωμάτιο
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Νηρηίδες
(Ενοικιαζόμενα Δωμάτια)
ΦΩΚΙΔΑ, ΔΕΛΦΟΙ, ΓΑΛΑΞΙΔΙ


Μέσα σε μια καταπράσινη αυλή,λίγο πριν το Γαλαξίδι,τα διαμερίσματα «Νηρηίδες» προσφέρονται για ησυχία και απομόνωση. Με θέα στο Γαλαξίδι και τη θάλασσα,τα διαμερίσματα περιβάλλονται από καταπράσινους κήπους και διαμορφωμένους μεγάλους εξωτερικούς χώρους.





Μέσα σε μια καταπράσινη αυλή, λίγο πριν το Γαλαξίδι, τα διαμερίσματα «Νηρηίδες» προσφέρονται για ησυχία και απομόνωση. Με θέα στο Γαλαξίδι και τη θάλασσα, τα διαμερίσματα περιβάλλονται από καταπράσινους κήπους με πολλά λουλούδια και διαμορφωμένους μεγάλους εξωτερικούς χώρους.

Τα δύο διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από 2-4 άτομα και είναι ιδανικά για ζευγάρια αλλά και οικογένειες. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, είναι προσεγμένα μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια. Ξύλο και πέτρα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον με χαρακτηριστικές παραδοσιακές πινελιές και με το χαρακτήρα του Γαλαξιδίου πάντα παρόντα. Η εμφανής πέτρα στην κρεβατοκάμαρα, τα πορτατίφ από παλιές λάμπες, τα χτιστά κρεβάτια, τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή και τα μεγάλα παράθυρα δημιουργούν ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ θα έχετε και όλες τις ανέσεις, όπως καθιστικό, κουζίνα, επιτραπέζια παιχνίδια και βέβαια καφέ, σνακ και παραδοσιακά προϊόντα για πρωινό.

Η αυλή προσφέρεται για δροσερά καλοκαιρινά βράδια με θέα τη θάλασσα και τη ναυτική πολιτεία του Γαλαξιδίου. Δίπλα στο παλιό πηγάδι, κάτω από το πεύκο ή δίπλα από τον ευωδιαστό κήπο θα εκτιμήσετε την ησυχία και τη γαλήνη που προσφέρουν οι «Νηρηίδες».


Αρχή









0.6039 14.78MB