EG Mobile

Info



Στην καρδιά της όμορφης και ιστορικής κωμόπολης, 14 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο του Χελμού ‘ΠΑΝΟΣ ΠΟΛΚΑΣ’ το 4 αστέρων ξενοδοχείο Kalavrita Canyon Hotel & Spa, ανυπομονεί να σας καλωσορίσει και να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ζεστής φιλοξενίας.





Τα 38 πολυτελή δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση και με επιπλοσύνθεση υψηλής αισθητικής, μπορούν να σας προσφέρουν ηρεμία και ξεκούραση. Μοναδικός σκοπός μας είναι η παροχή μιας άνετης και ξεκούραστης φιλοξενίας. Tο εστιατόριο MONASTERY του Ξενοδοχείου, βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου.

Στο Golden bar του Ξενοδοχείου η απόλαυση ενός καφέ ή ποτού είναι δεδομένη ενώ με μια επί σκεψη στο Spa, είναι δυνατό να νιώσετε την ευεξία και τη χαλάρωση που αποζητάτε.

Οι Αίθουσες πολλαπλής χρήσης με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με διακοσμητικά στοι χεία υψηλής ποιότητας, παράλληλα με τη φροντίδα του εξειδικευμένου προσωπικού, μπορούν να υποστηρίξουν με επιτυχία Εκδηλώσεις ποικίλου χαρακτήρα από 5 έως 350 ατόμων.

Κάθε επισκέπτης που θα διέρχεται μέσα από το περίτεχνα σμιλεμένο ‘Φαράγγι των Καλαβρύτων, θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία…


Αρχή









0.6082 14.79MB