EG Mobile

Info

Ξενοδοχείο
Xenia Poros Image
(Ξενοδοχείο)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ


Το Xenia Poros Image, ένα ιστορικό ξενοδοχείο στον Πόρο που προσφέρει μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στο πανέμορφο αυτό νησί κοντά στην Αθήνα.





Το Xenia Poros Image είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο που αποτελεί τον ιδανικό προορισμό τόσο για ένα ξένοιαστο Σαββατοκύριακο όσο και για μοναδικές διακοπές, μιας και παρέχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και αξέχαστη διαμονή στον Πόρο. Αυτό το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στον Πόρο βρίσκεται στην υπέροχη παραλία Νεωρίου, λίγα μόνο λεπτά από το κέντρο του Πόρου και σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, ανάμεσα σε γαλαζοπράσινα νερά και κατάφυτους λόφους. Εκπληκτικό Ξενοδοχείο στον Πόρο

Διαθέτοντας άνετα δωμάτια και σουίτες με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, συνεδριακό χώρο, κέντρο ευεξίας, ιδιωτική μαρίνα, κοσμοπολίτικη αμμώδη παραλία με ξαπλώστες, ομπρέλες και beach bar, καθώς και ένα εξαιρετικό εστιατόριο, το κλασσικό αυτό ξενοδοχείο στον Πόρο ξαφνιάζει τους επισκέπτες με το πόσα πολλά προσφέρει, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο οικονομικό. Παράλληλα, η πρόσβαση στο ξενοδοχείο είναι πολύ εύκολη μιας και ο Πόρος είναι ένα μικρό, αλλά μαγευτικό νησί κοντά στην Αθήνα.

Ένα ξενοδοχείο με ξεχωριστή αρχιτεκτονική

Ο Άρης Κωνσταντινίδης, ένας από τους πιο διάσημους και αναγνωρισμένους Έλληνες αρχιτέκτονες της δεκαετίας του 60, σχεδίασε το Xenia Poros Image, μόλις δυο βήματα από το κέντρο του Πόρου και το λιμάνι, βασιζόμενος στις αρχές της αρχιτεκτονικής του που τον έκαναν γνωστό σε όλο τον κόσμο: τη δημιουργία καλαίσθητων κτισμάτων από φυσικά υλικά, απόλυτα εναρμονισμένων με τον περιβάλλοντα χώρο.

Έτσι, αυτό το ιστορικό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στον Πόρο αποτελεί πρώην μέλος της γνωστής ελληνικής αλυσίδας ξενοδοχείων «Ξενία», και θεωρείται ανάμεσα στα καλύτερα δημιουργήματα του αρχιτέκτονα μαζί με το Ξενία Ναυπλίου και το Ξενία Μυκόνου.

Υπό το βάρος της σφραγίδας της αρχιτεκτονικής εποχής του Κωνσταντινίδη, το οικονομικό αυτό ξενοδοχείο 3 αστέρων ανακαινίστηκε πλήρως, με απόλυτο σεβασμό στο αρχικό του στυλ, το 2000. Η ανακαίνιση διατήρησε τον αυθεντικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου, ενώ δόθηκε έμφαση στη βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεων, ώστε να παρέχονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις."

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στόχους του Xenia Poros Image είναι να ινακοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε επισκέπτη. Το ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις εστίασης, με μία ευρύχωρη αίθουσα πρωινού και ένα εξαιρετικό εστιατόριο που σερβίρει εκλεκτές γεύσεις, ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το εστιατόριο λέγεται Veranda Restaurant.

Η μεγάλη αμμώδης παραλία εκτός από κρυσταλλένια νερά διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ υπάρχει και beach bar που σερβίρει δροσιστικά κοκτέηλ και σνακ.

πιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας και σάουνα, παρέχοντας επίσης τη δυνατότητα για αναζωγονητικές συνεδρίες μασάζ μετά από σχετική συνεννόηση.

Μιας και ο Πόρος θεωρείται ανάμεσα στα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, το Xenia Poros Image είναι η καλύτερη αφετηρία για να ανακαλύψει κανείς τα Ελληνικά νησιά. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική για να εξερευνήσει κανείς τα υπέροχα νησιά κοντά στον Πόρο και την Πελοπόννησο, ενώ το έμπειρο προσωπικό μας διευκολύνει τους επισκέπτες στην οργάνωση εκδρομών και δραστηριοτήτων, διαθέτοντας εισιτήρια για πλοίο και ιπτάμενο δελφίνι μέσω της ρεσεψιόν.

Το ξενοδοχείο παρέχει επίσης τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων/ποδηλάτων και ακόμα και γιωτ, για εκείνους που επιθυμούν να γευθούν μια μοναδική εμπειρία θαλάσσιας περιήγησης στις απίστευτες ομορδιές του Πόρου και των κοντινών Πελοποννησιακών ακτών.

Η ιδιωτική μαρίνα του ξενοδοχείου μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για αυτό το σκοπό, καθώς και από ταξιδιώτες που φθάνουν στο νησί με γιωτ ή για τη μεταφορά των προσκεκλημένων ενός γάμου και φυσικά την ονειρική μεταφορά του ζευγαριού.

Το ξενοδοχείο Xenia Poros Image παρέχει όλες τις στάνταρ υπηρεσίες ενός καλού ξενοδοχείου, αλλά επίσης προσεκτικά επιλεγμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

- Πλυντήριο, καθαριστήριο και υπηρεσία σιδερώματος
- Αϊθουσα πρωινού
- Εστιατόριο
- Concierge
- Γυμναστήριο
- Σάουνα
- Αμμώδης παραλία με ξαπλώστρες, ομπρέλες 
- Beach bar
- Ιδιωτική μαρίνα
- Internet
- Δωρεάν ανοιχτό ιδιωτικό πάρκινγκ
- Υπηρεσία δωματίου
- Πούλμαν για τη μεταφορά γκρουπ (μετά από σχετικό αίτημα)

Αρχή









0.5975 14.83MB