EG Mobile

Info

Ξενοδοχείο
New Aegli Hotel
(Ξενοδοχείο)
ΑΤΤΙΚΗ, ΠΟΡΟΣ


Το ξενοδοχείο New Aegli, κατηγορίας ****, βρίσκεται στην περιοχή Ασκέλι, ακριβώς μπροστά στην ωραιότερη και πιο οργανωμένη πλαζ του Πόρου. Στο ξενοδοχείο ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί τις υψηλές υπηρεσίες, την άψογη εξυπηρέτηση και την μαγευτική θέα.





Το ξενοδοχείο New Aegli, κατηγορίας ****, βρίσκεται στην περιοχή Ασκέλι, ακριβώς μπροστά στην ωραιότερη και πιο οργανωμένη πλαζ του Πόρου, μόλις 1,3 χιλιόμετρα από το λιμάνι και κέντρο του νησιού. Το New Aegli είναι μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα και αποτελείται από 80 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια. Στο ξενοδοχείο ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί τις υψηλές υπηρεσίες, την άψογη εξυπηρέτηση και την μαγευτική θέα.

Το Ασκέλι είναι μια τουριστική περιοχή με πολλές ταβέρνες, super markets, καφετέριες, γυμναστήριο, μαγαζιά όπου μπορεί κανείς να νοικιάσει μηχανάκια, ποδήλατα και τετράτροχα μηχανάκια. Το προσωπικό του New Aegli σας υπόσχεται άνετες και ευχάριστες διακοπές. Στη σελίδα του ξενοδοχείου μπορείτε να δείτε πληροφορίες και φωτογραφίες του Πόρου, καθώς και να βρείτε ειδικές προσφορές.

Το ξενοδοχείο διαθέτει: 1) Εξωτερική πισίνα, 2) Pool bar, 3) Αίθουσα συνεδρίων 100 ατόμων με πλήρη οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό, ασύρματο ίντερνετ, 2 βίντεο προτζέκτορες κτλ, 4) Ταβέρνα- εστιατόριο με βεράντα με καταπληκτική θέα στη θάλασσα, με φαγητά μαγειρεμένα φρέσκα, της ώρας κτλ., από την πολύ γνωστή Αναστασία, 5) Καφετέρια, 6) Σαλόνι με πιάνο, δορυφορική τηλεόραση και βίντεο , 7) Ιδιωτικός χώροι πάρκινγκ για μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων, 8) Ειδικός χώρος για σιδέρωμα ρούχων 9) Ασύρματο ίντερνετ σε όλο το ξενοδοχείο 10) Χώρος με κομπιούτερ με δωρεάν σύνδεση στο ίντερνετ, 11) Χώρος με παιχνίδια για παιδιά, 12) Πινγκ-Πονγκ, 13) Προβλήτα για σκάφη, 14) Θαλάσσια σπορ, 1 15) Μπιτς-Βόλλευ, 16) Γυμναστήριο με όργανα γυμναστικής, μασσάζ και σάουνα μόλις 3 λεπτά μακρυά από το ξενοδοχείο. Ειδική έκπτωση 20% σε όλες τις χρήσεις του., 17) Καφετέρια στην πλαζ , 18) Βεράντες με θέα στη θάλασσα

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν:

  • Μπαλκόνι,
  • Δορυφορική τηλεόραση,
  • Κεντρική θέρμανση - καλοριφέρ,
  • μπανιέρα ή ντουζιέρα,
  • Παροχές μπάνιου, Ψυγείο/mini-bar,
  • Αυτόματες τηλεφωνικές γραμμές με απευθείας κλήση σε εξωτερική γραμμή,
  • Αιρ-κοντίσιον,
  • Πιστολάκι για μαλλιά,
  • Θυρίδες ασφαλείας,
  • πόρτες ασφαλείας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τους εξής τύπους δωματίων:

1) ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
2) ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 3) ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
4) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 5) STANDARD, SUPERIOR ή EXECUTIVE ΔΩΜΑΤΙΑ

Το ξενοδοχείο μας παρέχει παρκοκρέβατα (babycots) στους πελάτες του χωρίς έξτρα χρέωση.

Για την καλύτερη άνεσή σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δωματίων:

α) Με διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια

β) Με μπανιέρα ή ντουζιέρα


Αρχή









0.7160 15.58MB