EG Mobile

Info

Αργοσαρωνικός - Σπέτσες - Κάστρο
Ξενοδοχείο
Kastro
(Ξενοδοχείο)
ΑΤΤΙΚΗ, ΣΠΕΤΣΕΣ


Το Kastro Studios & Apartments είναι ένα διώροφο αρχοντικό παραδοσιακό κτήριο που αναπαλαιώθηκε με πολύ προσοχή προκείμενου να διατηρηθεί η ομορφιά της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του κτηρίου. Βρίσκεται, στον παράλληλο με τον παραλιακό δρόμο της Κουνουπίτσας, απέναντι από το ΚΕΠ.





Kastro Apartments

Το Kastro Studios & Apartments είναι ένα διώροφο αρχοντικό παραδοσιακό κτήριο που αναπαλαιώθηκε με πολύ προσοχή προκείμενου να διατηρηθεί η ομορφιά της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του κτηρίου..

Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, μπαίνοντας στο λιμάνι δεξιά στην παραλιακή οδό, μετά την πλατεία Μπουμπουλίνας.

Τα studio και διαμερίσματα του φιλοξενούν από 2-5 άτομα, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ιδανικός χώρος για ζευγάρια και οικογένειες, σε ήσυχο, καλαίσθητο, καταπράσινο περιβάλλον.

Τιμές λογικές, ανάλογα με την διάρκεια και την περίοδο παραμονής.

Η πρώτη παράλια όπου μπορείτε να κάνετε μπάνιο βρίσκεται ακριβώς 30μ από το κατάλυμα μας. Η επόμενη είναι η παράλια του Αγίου Μάμα. Σε απόσταση 15 λεπτά με τα πόδια από το κατάλυμα, βρίσκεται η όμορφη και οργανωμένη παραλία το “Καΐκι” ή “Αναργύρειος Σχολή”.

Στάση λεωφορείου: στα 30μ βρίσκεται η στάση του λεωφορείου. Η διαδρομή του λεωφορείου σας πάει στις παραλίες του νησιού (Κουνουπίτσα, Λιγονέρι και Βρέλλος).

Στάση λεωφορείου: στα 100μ βρίσκεται η στάση λεωφορείου. Η διαδρομή του λεωφορείου σας πάει στις παραλίες του νησιού (Αγ. Μαρίνα, Κουζούνος, Ξυλοκέριζα, Αγ. Ανάργυροι, Αγ. Παρασκευή).


Αρχή








Προβαλλόμενες Επιχειρήσεις
Βρείτε επιχειρήσεις ενοικίασης, εστίασης, δραστηριοτήτων κλπ

0.7103 14.78MB