EG Mobile

Info

Νησιά πισίνα
Ξενοδοχείο
ΑΤΤΙΚΗ, ΣΠΕΤΣΕΣ


Το σημερινό εντυπωσιακό κτίριο του Ξενοδοχείου Νησιά ήταν οι εγκαταστάσεις του προπολεμικού εργοστασίου νηματουργίας του βιομήχανου Δημήτρη Δασκαλάκη. Το 1989, το κτίριο αγοράστηκε από τον Ανδριώτη εφοπλιστή Ανδρέα Κυρτάτα, αναπαλαιώθηκε με μεράκι και έδωσε τη θέση του στα «Νησιά», ένα από τα ωραιότερα συγκροτήματα των Σπετσών.





Παραδοσιακές Κατοικίες Νησιά

Το πολυτελές συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιών «Νησιά», βρίσκεται πάνω στη θάλασσα πεντακόσια μέτρα από την Ντάπια.

Σχεδιασμένο και χτισμένο με τη μοναδική αρχιτεκτονική των γραφικών και κοσμοπολίτικων Σπετσών, το παραδοσιακό συγκρότημα «Νησιά», αποτελείται από ένα αναπαλαιωμένο κτίριο των αρχών του 20ου αιώνα, χαρακτηρισμένο σαν ιστορικό μνημείο του νησιού, και από νεόκτιστες κατοικίες υψηλών προδιαγραφών ειδικά διαμορφωμένες με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Οι κατοικίες, που αποτελούνται από στούντιο, σουίτες, μεζονέτες, και πύργους (στη διατηρητέα πρόσοψη), προσφέρουν στους επισκέπτες μία άνετη και ξεχωριστή διαμονή. Κάθε κατοικία περιλαμβάνει τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, απευθείας τηλεφωνική σύνδεση, wi-fi internet στους εξωτερικούς χώρους, ανεξάρτητο κλιματισμό, βεράντα ή κήπο, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, και στις περισσότερες τζάκι και ξεχωριστό σαλόνι/τραπεζαρία. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

Το συγκρότημα διαθέτει επίσης μεγάλη πισίνα με ειδικά διαμορφωμένο τμήμα για παιδιά, καφέ/εστιατόριο και ένα χώρο παιχνιδιών.

Σε ένα νησί που η ιστορία του το κληροδότησε με πληθώρα μνημείων και αρχοντικών και που οι φυσικές ομορφιές του κάνουν τους επισκέπτες να ξαναγυρίζουν κάθε χρόνο, τα «Νησιά» είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τη διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία.


Αρχή








Προβαλλόμενες Επιχειρήσεις
Βρείτε επιχειρήσεις ενοικίασης, εστίασης, δραστηριοτήτων κλπ

0.5965 14.78MB