EG Mobile

Info

Παραλία Μίρα Μάρε
Παραλία
Mira Mare
(Παραλία)
ΑΤΤΙΚΗ, ΥΔΡΑ


Οργανωμένη παραλία με άμμο και βότσαλο. Πίσω της βρίσκεται η ομώνυμη τουριστική μονάδα. Υπάρχει δυνατότητα για θαλάσσια σπόρ. Η απόσταση με τα πόδια από την Υδρα είναι 2.5Km. Εκτελούνται καθημερινά και τακτικά δρομολόγια με καίκι (από και πρός Υδρα).





Τοποθεσία

Κάτω από το ανατολικό κανονιοστάσιο του λιμανιού (και το άγαλμα του Α. Μιαούλη) ξεκινά όμορφος παραλιακός δρόμος που καταλήγει (σε περίπου 1.500 μέτρα) στο Μανδράκι, παραθεριστικός οικισμός σήμερα, και πολεμικό λιμάνι του νησιού τα χρόνια της Επαναστάσης.

Αν προχωρήσουμε για άλλα 700 μέτρα θα συναντήσουμε μία μικρή βοτσαλωτή παραλία με καθαρά νερά. Από πάνω της βρίσκεται ταβέρνα.

Ο δρόμος συνεχίζει για άλλα 200 μέτρα και καταλήγει στην κύρια παραλία του Μανδρακίου (Μίρα Μάρε) και το ομώνυμο ξενοδοχείο. Οργανωμένη παραλία με άμμο και βότσαλο. Υπάρχει δυνατότητα για θαλάσσια σπόρ. Εκτελούνται καθημερινά και τακτικά δρομολόγια με καίκι (από και πρός Υδρα).

Πηγές

Μανδράκι

Καθώς και τα links που αναφέρονται στο Τουριστικό Αντικείμενο και γενικότερα τα βασικά κειμένα τρίτων πηγών για τον Αργοσαρωνικό του Exploring Greece


Αρχή









0.5954 14.78MB