EG Mobile

Info

Υδρα - Θέα από ΙΜ Ματρώνης
Δήμος ΟΤΑ
Υδρα (309)
(Δήμος ΟΤΑ)
ΑΤΤΙΚΗ


Ενα από τα ιστορικότερα και ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, στενά συνδεδεμένο με την Επανάσταση του 1821. Διατηρητέος οικισμός (όλο το νησί), στον οποίο δεν κυκλοφορεί κανένα τροχοφόρο μέσο. Ιδανικό για τους λάτρεις της πεζοπορίας και της φυσικής ζωής.





Τοποθεσία

Ενα από τα ιστορικότερα και ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, στενά συνδεδεμένο με την Επανάσταση του 1821. Διατηρητέος οικισμός (όλο το νησί, με πολλά και εντυπωσιακά αρχοντικά σπίτια), στον οποίο δεν κυκλοφορεί κανένα τροχοφόρο μέσο. Ιδανικό για τους λάτρεις της πεζοπορίας και της φυσικής ζωής.

Οι πεζοπορίες μπορούν να συνδυασθούν με επισκέψεις σε οκτώ Ιερές Μονές (Γενεσίου της Θεοτόκου, Αγίου Νικολάου, Αγίας Τριάδος, Ματρώνας, Αγίας Φωτεινής & Ελισάβετ, Προφήτη Ηλία, Αγίας Ευπραξίας και Κοίμησης της Θεοτόκου, μέσα στην πόλη).

Η Υδρα προσφέρεται για πολλές και διαφορετικές προτιμήσεις διακοπών. Λόγω και του σχετικά μικρού της μεγέθους μπορείτε να συνδυάσετε πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αν επιπλέον διαθέτετε και δικό σας πλωτό μέσο, τότε δεν θα συναντήσετε κανένα εμπόδιο για να εξερευνήσετε και την πιό μικρή λεπτομέρεια του πανέμορφου νησιού.

Σας προτείνουμε το γύρο του νησιού, περίπου 46Χλμ. ή 25 Ναυτικά μίλια, ενώ μία νοητή πεζοπορική διαδρομή κατά μήκος του νησιού από τον Ανατολικό του Φάρο, μέχρι την Δυτική του Ακρη στην παραλία του Αγίου Γεωργίου είναι περίπου 25Χλμ.

Πηγές

Υδρα

Καθώς και τα links που αναφέρονται στο Τουριστικό Αντικείμενο και γενικότερα τα βασικά κειμένα τρίτων πηγών για τον Αργoσαρωνικό του Exploring Greece


Αρχή









0.5794 14.83MB