EG Mobile

Info


Θέση στο Χάρτη    Ομαδοποίηση      Είδος Χάρτη:
show map
ΔιαδρομήΕκτός ΔρόμουΔιαδρομή // Εκτός Δρόμου

Προς Κοσμά

Μία πολύ όμορφη off-road 4x4 διαδρομή είναι από το χωριό Χούνη προς Βλησιδιά και μετά Κοσμά.Η απόσταση είναι 16 Χλμ. και ο δρόμος δεν είναι τόσο κακός όσο λένε!
Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση

Συντακτών του EG:
Η δική σας:
Των άλλων χρηστών:
Δημοτικότητα: 540

Χαρακτηριστικά

Υψόμετρο (μέτρα) : 883
Απόσταση : 20 χλμ
Διάρκεια Επίσκεψης : 35 λεπτά
Δυσκολία : ΜέτριοΜέτριο
Στυλ : ΓραφικόΓραφικό
Ωραίο τέλοςΩραίο τέλος

 Λιγότερα
 Περισσότερα

Παρόμοια: Διαδρομές

Μονή 'Ελωνας
Κοινότητα
ΚΟΣΜΑΣ (34)
(Κοινότητα)
ΑΡΚΑΔΙΑ, ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ, ΚΟΣΜΑΣ
.   ..

Τοποθεσία

Μία πολύ όμορφη off-road 4x4 διαδρομή είναι από το χωριό Χούνη προς Βλησιδιά και μετά προς Κοσμά.Η απόσταση είναι 16Χλμ. και ο δρόμος δεν είναι τόσο κακός όσο λένε!

Το καλύτερο σημείο της διαδρομής, μέχρι το χωριό, είναι πλησιάζοντας προς Κοσμά και έχοντας αντικρύσει, στα δυτικά μας, τα σπίτια του χωριού ψηλά στην κορυφή του βουνού στα 1.150 μέτρα. Από το σημείο αυτό και μετά θα θέλετε η διαδρομή να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο!

Στο Χούνη θα φθάσουμε από τα αρχοντικά Πελετά και μέσω καλού δρόμου 7Χλμ. Από το Χούνη ακολουθούμε την κατεύθυνση για Βλησιδιά (προσοχή δεν μπαίνουμε μεσα στο Χούνη, αλλά στρίβουμε αριστερά μόλις δούμε την πινακίδα προς Βλησιδιά). Δεν θα φτάσουμε μέχρι την Βλησιδιά (στα 8 Χλμ.) αλλά θα προσέχουμε να πάρουμε (δεξιά) τον δρόμο προς Κοσμά μόλις συναντήσουμε την σχετική, μικρή όμως, πινακίδα. Συνολική απόσταση από Χούνη 16Χλμ.

Πηγές

Καθώς και τα links που αναφέρονται στο Τουριστικό Αντικείμενο και γενικότερα τα βασικά κειμένα τρίτων πηγών για την Αρκαδία του Exploring Greece


ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ










Το Ταξίδι μου
0.3924 19.74MB